Miért éppen a PLANAM?

Ha munkaruha, akkor PLANAM! - Kiváló minőség, kedvező áron!

Szeretné alkalmazottait egységes, tartós, jó minőségű munkaruházatban látni?

Kiváló ár- érték arányú munkaruházatot keres, mely jól illeszkedik vállalkozása tevékenységi köréhez és minden helyzetben képes megfelelő védelmet biztosítani a munkatársai számára?

Olyan munkaruházati beszállítót keres, aki folyamatos ellátottsággal és a legkedvezőbb piaci árakon képes hosszú távon, zökkenőmentesen kielégíteni a munkavédelmi igényeit?

Akkor jó helyen jár!

Ha munkaruha, akkor PLANAM. Ha munkavédelmi beszállító, akkor Czompa!

A német PLANAM GmbH. több mint 20 éve gyárt forma-és munkaruházatot, valamint védőruházatot, napjainkra a PLANAM márkanév összeforrt a kiváló minőséggel. Termékeit friss dizájn, minőségi, magas teljesítményű anyagok használata, tökéletes kimunkálás, rendkívüli tartósság, változatos és praktikus terméktulajdonságok, valamint innovatív megoldások jellemzik.

Ezért a PLANAM munkaruhákat bátran ajánljuk minden olyan munkához, ahol mechanikai ártalmak elleni védelemre, valamint kiemelkedő kopásállóságra és nagy teherbíróságra van szükség!

Megtalálható termékválasztékunkban az egyszínű, 100%-ban a legjobb minőségű, környezetbarát ÖKO pamutból készült, ezáltal maximális kényelmet biztosító munkaruhák, valamint a színkombinációs, rendkívüli tartósságot biztosító, prémium kategóriájú kevertszálas munkaruházat is.

Legyen szó általános felhasználású munkaruháról, vagy speciális igényt kielégítő (hűtőházi, hő-és tűzálló, vagy éppen jól láthatósági) védőruházatról, a PLANAM termékkínálatában megtalálja, amire kollégáinak szüksége lehet, a munkaruházat teljes palettáját a rövidnadrágtól egészen a téli ruházatig.

Hivatalos márkaképviseletként, a folyamatos és nagy tételszámú megrendeléseinknek köszönhetően a német gyártó a legnagyobb árkedvezményeket biztosítja számunkra.

Logisztikai központunk, nagy kapacitású raktárcsarnokunk, illetve saját gépkocsi parkunk biztosítja a megrendelt termékek gyors kiszállítását.

Ezen feltételeknek köszönhetően cégünk a legkedvezőbb piaci árakon és rövid határidővel tudja biztosítani a PLANAM termékek hatékony ellátását a végfelhasználó cégek és a viszonteladók részére egyaránt.

Kiegészítő szolgáltatásként a PLANAM munkaruhákra szitázni és hímezni egyaránt tudunk a vevői igényeknek megfelelően!

Válogasson termékeink között és ismerje meg Ön is a PLANAM minőséget!

Válassza a megbízhatóságot!

Bejegyzés ebben a kategóriában

Kapcsolódó cimkék

Hozzászólások

Írja meg véleményét